17 juli 2017

Hej alla härliga vänner och följare.

Idag skiner solen och det blåser lite lätt.

På farmen är det just nu ganska lugnt inga stora händelser .

Ja vi har en tik från Finland på parning här hemma men i övrigt är allt lugnt.

Maken är tillbaka på jobbet, av de yngsta tre är det bara dottern hemma.

Själv sitter jag och roddar med försäkringsbolagen efter min mitten sons bilolycka.  Det blir lite besvärligt när handläggaren går på semester mitt i allt .

Dagarna just nu går åt för att planera vad jag vill göra med mitt liv.

Valberedningen i dalarnas liberaler har gjort sina förslag klara inför landsting och riksdags valet 2018. deras förslag sätter mig på en fjärdeplats på båda listorna så chansen till en plats i riksdagen är ytterst liten.  Jag är dock väldigt stolt över att ha kommit så pass högt på listorna <3

Men detta innebär att jag måste fokusera på vad jag vill göra de närmaste 5 åren.  Jag var innan min depression ett hundra procent säker på att jag ville jobba mer med gården och utveckla den och våra produkter. Idag är jag lite på väg tillbaka till den tanken. Kanske är jag avsedd för att arbeta med djur och natur snarare än papper och siffror.

Jag håller på att utveckla en affärsidé baserad på gården och vad vi kan producera.  Min kärlek till djuren och naturen har alltid varit min drivkraft.  Kanske borde jag även göra klart de böcker som ligger ofärdiga i datorn.

Ja som ni ser så är mitt liv späckat med möjligheter men drömmen om riksdagen ligger fortfarande kvar och bidar sin tid.

En annan tanke som florerar i mitt huvud är vad jag vill arbeta med/ utbilda mig till. Utbildning är viktigt men det är bara ett papper som bekräftar vad du kan. Det är den faktiska kunskapen som är det viktiga. Det mesta jag kan har jag lärt mig själv. Genom läsning, studerande, handlande och framförallt genom att vara uppmärksam och intresserad av vad som händer om kring mig och i världen.

Nu ska jag ut och göra lite nytta på gården . Ha en bra dag mina vänner och glöm inte att det är de steg ni tar i dag som avgör vart ni hamnar i morgon <3

Boganvilla i italien Imperia city 2016
Boganvilla i italien Imperia city 2016

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *